Omslag: Rasmus Funder

Blodets Bånd

Freddie Mandix er ved at miste alt i mødet med nye venner og gamle fjender i Mandix-seriens tredje og sidste sæson.

En pakke med hvidt pulver skaber panik i Forskningsministeriet. Afsenderen er ukendt, og Freddie frygter, at pakken kun er det første tegn på et større angreb. Kort tid efter bliver en ekspert i genetik myrdet på et privat dna-laboratorium. Freddie har mødt den unge forsker før og kan ikke lade sagen ligge. Hvorfor arbejdede forskeren under falsk identitet? Og hvorfor tog han sine sokker af og ridset tre streger på sin mave, inden han døde?

Hjemme i Holmbladsgade slås Freddies lillebror, eks-narkomanen Jacob, med sine egne dæmoner. De lokker ham i armene på Freddies ærkefjende, narkobagmanden Rune C. Freddie er fortvivlet over udsigten til at miste både sin bror og sin lille niece Morgenstjerne.

På Kontoret for Fusk og Sjusk arbejder Freddies kollega, Emma, med utæmmet energi på at afsløre Freddies fortid. Hendes jagt på sandheden om manden, hun er hemmeligt forelsket i, tvinger hende væk fra skrivebordet og ud i livsfarlige miljøer, hvor vold og ondskab hersker.

Da det hvide pulver og den døde forsker bringer Freddie på sporet af en sammensværgelse tæt på regeringens top, må han bruge alle kneb for at forsvare de mennesker, han elsker. 

Find hele MANDIX-serien som lydbog eller e-bog her: Mofibo.com. Eller køb den som lydbog, e-bog eller som trykt bog her: saxo.com eller tales.dk.


Anmeldelser

Vildt god.???
⭐⭐⭐

Super fed.
⭐⭐⭐

Velskrevet og super spændende. Fantastisk oplæser.
⭐⭐⭐

Vil så gerne, at der kommer en opfølger❤️❤️❤️❤️. Selvfølgelig skal der da det. Man kan ikke leve uden.
⭐⭐⭐

Som forgængerne både spændende og med godt plot.
⭐⭐⭐

Spændende og nærværende/troværdig. Godt skrevet – god oplæser.
⭐⭐⭐

Så dejlig en serie, ærgerligt at den er nået til afslutningen.
⭐⭐⭐

Find hele MANDIX-serien som lydbog eller e-bog her: Mofibo.com. Eller køb den som lydbog, e-bog eller som trykt bog her: saxo.com eller tales.dk.

Tilbage