Om Os

Lisbeth A. Bille er forfatter og videnskabsjournalist. Hun har gennem flere år arbejdet som journalist på Magisterbladet og kender danske forskningsmiljøer – også på vrangen. Sammen med Steen Bille har hun skrevet syv anmelderroste krimier. Hun har desuden skrevet fagbogen ”Kvinde kend dit netværk” (2018) i samarbejde med Katja Iversen, CEO for Women Deliver. Desuden har hun bidraget til bogen ”Fatale Forandringer” (2020) for ledelseskonsulent Christian Ørsted.

Steen Bille er konsulent og forfatter, tidligere spillefilmkonsulent på Det Danske Filminstitut, vært på DR P1 og medforfatter af filmene Drømmen og To Verdener. Han er ekstern konsulent for Nordisk Kulturfond, Det Svenske Filminstitut og Irish Filmboard og formand for Dansk-Tysk Selskab og Det Danske Kriminalakademi.

Foto: Morten Holtum

Og vi er stadig gift

Vi bliver ofte spurgt, hvordan vi kan skrive sammen – underforstået: uden at blive skilt. Vi tror selv, at det skyldes vores forskellige evner. Steen er dramaturgen og chefen for de store linjer i plot, struktur og karakterer. Lisbeth er skrivekuglen, der kan gøre plot til spænding, struktur til åndenød og karakterer til mennesker.

God læselyst!