Omslag: Rasmus Funder

Farlige Forbindelser

Presset vokser på eks-strisser Freddie Mandix i Mandix-seriens sæson 2. Det er kun et spørgsmål om tid, før den emsige, men farligt tiltrækkende Emma Brask finder frem til den hemmelighed, Freddie vil gøre alt for at skjule.

I sæsonens nye sag bliver Freddie opsøgt af en professor i kemi, der hævder, at hun bliver forfulgt. Sammen med sine to idealistiske kolleger har professoren gjort en revolutionerende opdagelse, der kan ændre verdens fremtid. Nu frygter de, at den falder i de forkerte hænder.

Freddie afviser professoren. Han har travlt med at holde sin lillebror, Jacob, fri fra stoffer og med at forklare sin chef, Malthe, at han og hans excel-ark er nødt til at flytte ud af lejligheden i Holmbladsgade. Først da Freddie finder en skjult mikrofon på professorens laboratorium på Københavns Universitet, går alvoren op for ham.

MANDIX er en ægte københavner-krimi, der blandt andet byder på den mest spændende og utraditionelle menneskejagt gennem Københavns gader. Den blændende dygtige oplæser, Peter Carstens, giver liv til karaktererne, så du lærer dem at kende.  

Find hele MANDIX-serien som lydbog eller e-bog her: Mofibo.com. Eller køb den som lydbog, e-bog eller som trykt bog her: saxo.com eller tales.dk.


Anmeldelser

Elsker Freddie Mandix
⭐⭐⭐

God oplæser, virkelig spændende. Glæder mig til efterfølgeren.
⭐⭐⭐⭐⭐

Super spændende. Måske endda endnu bedre end den første.
⭐⭐⭐⭐⭐

Lige så god som den første. Tak. Jeg glæder mig til den næste?
⭐⭐⭐⭐⭐

Super underholdning god humoren i bogen
⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk oplæser og historie
⭐⭐⭐⭐⭐

Super spændene ? Super oplæser ?
⭐⭐⭐⭐⭐

Helt klart på niveau med mine ynglings bøger om afd Q og Sara Blædels bedemandens datter.
⭐⭐⭐⭐⭐

Find hele MANDIX-serien som lydbog eller e-bog her: Mofibo.com. Eller køb den som lydbog, e-bog eller som trykt bog her: saxo.com eller tales.dk.

Tilbage