Omslag: Silvana Nicolic

Vredens Ord

I den fjerde krimi med videnskabsjournalist Thea Vind i hovedrollen bliver det kunstige sprog Nyska brugt i en tv-serie om vikingers strid om kongemagten i Danmark omkring år 1000. Thea Vind overværer en optagelse, men en af statisterne bliver liggende, da scenen er slut. Han er dolket ihjel. Få dage senere finder Thea den kvinde, der har opfundet vikingesproget til tv-serien, hængt i et filmstudie. Begge ofre boede i en økologisk landsby, hvor alle taler Nyska. Snart jagter Thea Vind en morder i et minisamfund, hvor hun ikke engang forstår goddag og farvel.

Køb Vredens Ord som bog, lydbog og e-bog på saxo.com eller tales.dk


Anmeldelser

Med Theas sædvanlige held ender hun midt i begivenhedernes centrum i en hæsblæsende afslutning, der nær koster hende livet.
⭐⭐⭐⭐⭐ Familiejournalen

Siderne vender sig selv i denne vellykkede og velskrevne videnskabskrimi, der også giver forstand på kunstige sprog.  
Litteratursiden

Med Vredens ord har Lisbeth A. Bille og Steen Bille endnu engang skrevet en effektiv og vedkommende videnskabskrimi, denne gang om kunstige sprog. 
Vild med krimi

Alle krimierne fra Bille&Bille er videnskabskrimier, så man får både en god læseoplevelse og man lærer noget nyt. Denne gang er det kunstige sprog som er omdrejningspunktet.  
Krimifan

Man bliver hurtig opslugt af handlingen. Personerne er flot skildret og det er tydeligt at forfatterparret har sat sig grundigt ind i kulturen omkring naturister og ældre sprogbrug. Kunne sagtens bruge mere tid i selskab med Bille, Bille og Thea Vind. 
Bogfidusen

Bille & Bille leverer både en spændende gåde og et originalt plot i et anderledes miljø. En page-turner af kæmpeformat. 
Krimi Cirklen

Køb Vredens Ord som bog, lydbog og e-bog på saxo.com eller tales.dk

Tilbage