Omslag: Silvana Nicolic

Gudindens Sidste Offer

I over 4000 år har figuren af gudinden Ishtar ligget under sandet. Nu er hun tilbage og alle vil eje hende. For at vinde ære og berømmelse. For at opnå rigdom og magt. For at besejre en livstruende sygdom. Men ingen ved, hvilken pris gudinden kræver. Før det er for sent.

Den unge videnskabsjournalist Thea Vind bliver hvirvlet ind i et brutalt magtspil, der fører hende fra det københavnske forskermiljø til et blodigt opgør i Damaskus. Fra en nedbrændt moske på Nørrebro til en arkæologisk udgravning i Mellemøsten. Og fra en kedelig forkølelse i det våde, danske vejr til en kamp på liv og død foran Ishtars alter.

Køb Gudindens Sidste Offer som bog, lydbog og e-bog saxo.com eller tales.dk.


Anmeldelser

Et brag af et eventyr
Hold op for ’et brag af et eventyr’ som antropologen Lisbeth A. Bille og dramaturgen Steen Bille her serverer. Den historiske thriller kender vi fra Dan Browns verdensomspændende succes-romaner, men det er fremragende, at genren nu kommer til ære og værdighed i Danmark. Læs den.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Femina

Et parløb med tiden
Den syriske udgravning af bebyggelsen Tell Brak er noget af det mest svimlende fascinerende i det 20. århundredes arkæologihistorie. Udgangspunktet for Lisbeth og Steen Billes videnskabsthriller er derfor helt i top og den krimigåde, som forfatterne lægger oven i er bestemt heller ikke ueffen. Forfatterne holder tungen lige i munden og plottet på rette spor med lidt Dan Brown og Indiana Jones som krydderi. Videnskabskrimier er simpelthen noget af det bedste.
Weekendavisen

Arkæologi, ramasjang og smugleri
Krimimakkerparret Bille & Billes krimi om arkæologi og smugleri er underholdende og spændende fra side 1. Bogen er første afsnit i en planlagt serie og det lover godt, for heltinden, Thea og hendes makker, syreren Saïd, sparker bogstavelig talt røv.
⭐⭐⭐⭐ Alt for Damerne

Nyt forfatterpar debuterer
Forfatterparret Bille og Bille lover en hel serie med heltinden og videnskabsjournalisten Thea Vind. Dette første bind, som tager udgangspunkt i Syriens spændende arkæologi, indeholder en klassisk blanding af samvittighedsløse forbrydere, heltinde i livsfare og romantik.
Metro Express

⭐⭐⭐⭐ Jyllandsposten

Køb Gudindens Sidste Offersom bog, lydbog og e-bog saxo.com eller tales.dk.

Tilbage