Omslag: Silvana Nicolic

I Ond Tro

Videnskabsjournalist Thea Vind kommer ufrivilligt i centrum for en bestialsk mordserie, der ryster København.

Midt i fejringen af 200-året for filosoffen Søren Kierkegaards fødsel bliver Thea en brik i en kynisk morders plan. Hun modtager mærkelige beskeder, der fører hende til de blodige gerningssteder. Afsenderen kalder sig Vægter. Måske er Vægters beskeder også nøglen til at forstå, hvorfor alle ofre var lidenskabeligt optaget af Søren Kierkegaards tanker. Samtidig kæmper Thea for at finde sandheden om sit eget liv. Kan Thea Vind bryde morderens kode og redde det sidste offer uden at miste sig selv?

Køb I Ond Tro som bog og e-bog på saxo.com eller tales.dk


Anmeldelser

Favorit-heltinde
⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Femina

At Dø For Kierkegaard
Ikke bare en velkomponeret og velskrevet og meget tilfredsstillende krimi med et djævelsk svirp i halen, men også en kompetent udredning af de forskellige kristendomsopfattelser, der kriges i dagens Danmark. … Fascinerende dansk krimi om et dansk nationalikon, hvis tanker stadig kan sætte sjæle i brand.              
⭐⭐⭐⭐⭐ Jyllands-Posten

Dræbende Citater
En absolut spændende fornyelse af krimigenren. 
Søndag

Mord med Kierkegaard
Mordgåden er sindrigt udtænkt, og er man til udspekuleret ondskab og mystiske besværgelser, kan man finde det her. 
Politiken

I Ond Tro
Og endnu engang bøjer jeg mig i støvet for Bille & Billes sprog, som er malerisk og levende, og hvor sætningerne griber læseren én efter én til sidste side er vendt. For ikke at tale om deres omfattende research, som er grundlæggende for deres bøger. Hver bog er et lille kapitel i videnskabens kæmpe univers, og jeg har lært en hel del igennem disse bøger, om end på en mere spændende, hæsblæsende og interessant facon, end almindelig skolegang sikkert kan tilbyde.  
Litteratursiden.dk

Køb I Ond Tro som bog og e-bog på saxo.com tales.dk

Tilbage