Omslag: Rasmus Funder

Patent På Mord

MANDIX er en københavnsk thriller, der fører dig rundt blandt ministeriets polerede embedsmænd og Christianias hårdkogte kriminelle. Undervejs møder du både humor og kærlighed og den til dato mest uhyggelige drabsmetode i en dansk krimi.

Den tidligere efterforsker Freddie Mandix er som en politihund i et spil kegler i sit nye job som svindeljæger i Forskningsministeriet. Han får ingen hjælp fra sin nye kollega, Emma, en feministisk bibliotekar, eller fra sin chef, Malthe, en ung ambitiøs djøf’er. Den lille gruppe skal efterforske fusk og sjusk blandt danske forskere og afsløre svindlerne.

Desværre reagerer gruppen for sent, da de får et anonymt tip om alt for mange døde rotter i et forsøg, der er knyttet til behandling af leukæmi. Mens rotterne dør på Panum, ligger de syge børn i deres senge på Rigshospitalet og venter på næste behandling. En forsker myrdes, og Freddie og Emma må sætte liv og job på spil for at forhindre nye dødsfald.

Midt i det hele dukker Freddies geniale, men nedbrudte lillebror Jacob op med en mørk hemmelighed og en uoverskuelig narkogæld. Mens Freddie kæmper en ulige kamp mod hvidkitlet ondskab og kyniske narkobagmænd, begynder Emma at interessere sig lidt for meget for Freddies egen fortid. Hvad skete der den nat, da pusheren Ratko omkom i Den Brune Kødby?

Find hele MANDIX-serien som lydbog eller e-bog her: Mofibo.com. Eller køb den som lydbog, e-bog eller som trykt bog her: saxo.com eller tales.dk.


Anmeldelser

Hvis du ikke lytter til denne bog går du virkelig – virkelig glip af en god oplevelse. Spændende og fyldt med humor. Love it ?
⭐⭐⭐⭐⭐

Sikke en tidsrøver, men tiden bliver brugt godt. Mandix er en spændende bog og jeg håber at få lov til at høre mere.
⭐⭐⭐⭐⭐

Super spændende, humoristisk og uforudsigelig. Tak for en dejlig oplevelse som vi har nydt i bilen på vores tur rundt i DK. Hvornår kommer sæson 2
⭐⭐⭐⭐⭐

God historie og kanon oplæser. Det er fedt at der foregår så mange forskellige ting på en gang. Rigtig godt skrevet
⭐⭐⭐⭐⭐

Wauw! Suveræn krimi???
⭐⭐⭐⭐⭐

Super spændene historie Og oplæser er med til at jeg blev fortryllet, tænker der står 1. Sæson” Så jeg skal straks i gang med at se om der er en sæson.” Mandix-2. Håber og glæder mig til at se efter, så jeg kan fortsætte.
⭐⭐⭐⭐⭐

Dejlig anderledes krimi. Glæder mig til fortsættelsen ?
⭐⭐⭐⭐⭐

Spændende og rigtig godt skrevet
⭐⭐⭐⭐⭐

Find hele MANDIX-serien som lydbog eller e-bog her: Mofibo.com. Eller køb den som lydbog, e-bog eller som trykt bog her: saxo.com eller tales.dk.

Tilbage