Omslag: Silvana Nicolic

Nattens Gerning

Thea lider psykisk under sine oplevelser i Syrien, hvor hun var udsat for mordforsøg. Hun kan heller ikke glemme den syriske arkæolog Saïd, som hun måtte efterlade i Damaskus. For at komme på andre tanker tager Thea imod en invitation fra sin gamle veninde Charlotte, der er blevet direktør på Nordisk Optisk Teleskop på den kanariske ø La Palma. Thea tror, hun skal skrive om stjerner og sorte huller, men Charlotte har en anden dagsorden. En dansk astrofysiker fra Niels Bohr Institutet er død på en ensom nattevagt, men det spanske politi vil ikke efterforske ulykken som mord. På Charlottes opfordring skriver Thea en artikel om fusk med videnskabelige data, men Charlotte trækker sine udtalelser tilbage, og Thea står til at miste sit job. Da endnu en astrofysiker mister livet, bønfalder Charlotte om Theas hjælp. Charlotte er sikker på, at hun bliver morderens næste offer. Modvilligt og fuld af bange anelser lader Thea sig trække ind i et dødsensfarligt spil, hun ikke har en chance for at gennemskue.

Køb Nattens Gerning som bog, lydbog og e-bog på saxo.com eller tales.dk.


Anmeldelser

En kvinde der ikke giver op
En bog til dig der ikke kunne slippe Da Vinci Mysteriet, og dig, der kan lide stærke kvindeskikkelser.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Femina 

Vind og skæv af videnskab
Nattens Gerning er ikke bare endnu en koldblodig femikrimi. Det er beretningen om en kvinde, der er ved at falde fra hinanden. Det er gammaglimt, teleskoper og kikkerter, der fremstilles, som var det selve livet. Det er en historie, der svinger sin læser ud i rummet. Jeg er rundtosset og vil have mere.
⭐⭐⭐⭐⭐ Alt for Damerne

Forskerverdenens møde med dødbringende lidenskaber.
Bille&Bille får i Nattens Gerning på en fin måde videreudviklet, hvad der tegner til at blive deres særlige krimivaremærke: en forskningsverdens møde med en, hvor personlige og nationale lidenskaber også regerer.  
⭐⭐⭐⭐ Midtjyllands Avis

Hun havde en aftale …
Andet opus om den gæve videnskabsjournalist Thea Vind er lige så sympaptisk og spændende som første.
Politiken  

Nattens Gerning
En gedigen krimi med den viljestærke Thea Vind, som trækkes ind i en speget sag om forskerfusk og magtmisbrug – og selv om det måske ikke lyder så sexet eller krimiegnet, så holder romanen dig fanget til sidste side med sin fint balancerede blanding af private tumlerier og den sag, Thea død og pine VIL opklare. Til dig, der vil have en intellektuel vinkel i en krimi.
⭐⭐⭐⭐ Liv

Køb Nattens Gerning som bog, lydbog og e-bog på saxo.com eller tales.dk.

Tilbage